5-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Akdağ Milli Tabiat parkında gerçekleştirilen 1. Karavan Turizmi etkinliğine Türkiye’nin değişik bölgelerinden birçok karavan sever katıldı.

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu ve Bir Tutkudur Karavan Derneği temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlik dolu-dolu geçti.

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl karavan severleri hiç yalnız bırakmadılar.

İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen türkü gecesi katılımcıları mest ederken, gece düzenlenen mangal partisi ve sabah yöresel ürünlerle yapılan kahvaltı katılımcılarda muhteşem lezzetler ve unutulmaz anlar bıraktı.

Doğa yürüyüşleri ve gezilerle zenginleştirilen etkinlikte temsili fidan dikimi de yapıldı. Ve Sandıklı’nın tarihi-kültürel ve doğal zenginlikleri gezildi.

Şuhut’ta bulunan Büyük Taarruz Karargahı (Atatürk Evi) ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz Harekatını sevk ve idare ettiği 1874 rakımlı Kocatepe gezildi ve burada bol-bol hatıra fotoğrafı çektirildi.

Etkinlik, seneye daha büyük organizasyonda tekrar bir araya gelme ümidiyle karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.