Belediye Başkanı Günaydın, açılışta sohbet sırasında gazetecilere Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Çevre Yolu’nda uzun süredir yürütülen Bütümlü Sıcak Asfalt çalışmasını değerlendirdi. Hatalı çalışma yapıldığını iddia eden Günaydın, “vatandaş Isparta Belediyesi yapıyor zannediyor. Karayolları bizim namımızı kirletti” diye konuştu.

10 KİLOMETREYİ YAPAMADILAR

            Belediye Başkanı Günaydın, bu konuda şu açıklamalarda bulundu:

            “Çevre yolunda çok kötü işçilik yapılıyor. Oradaki ızgaralar çok kötü. Elle konulmuş gibi. Oraya inen sular set oluşturuyor. Bir de asfalt çok geç bitiyor. Bu konuda şehrimizi 2’ye böldüler. Bu konuda sayın valiyi götürdüm, bölge müdürünü götürdüm ama aynı. Devletin parası yokmuş veremiyorlarmış. Ben anlamıyorum. Biz bu Isparta’da 80 km yol yaptık. Altyapımızın her yapısını her dakika işleyerek yaptık. Adamlar bir 10 km’yi yapamadılar. Bir de o çevre yolunu ben yaptım sanıyorlar.  Ama Karayolları yapıyor. Namımızı kirletiyorlar.

5 BELEDİYENİN YAPACAĞI İŞİ

ISPARTA BELEDİYESİ YAPTI

5 tane Beledyie olsa bu işi yetiştiremez. Ama birtane Isparta Belediyesi bu işleri bitirdi. 250 km hedef seçtik. Şu anda gece gündüz çalışıyoruz. 80 km yaptık. Peki 250 km’ye nasıl ulaşacağız. Isparta’ya 2 araç daha geliyor. Yani bu gelen araçlarımızla belirlediğimiz yerlerde 80 km daha çalışacağız. Yani 160 km oluyor. 2 kanaldan daha çalışacağız. 250 km olacak. Biraz önce söylemiştim. 1200 kamyonluk yağmur suyu borularını döşeyeceğiz. Bahar gelmeden bu projeyi gerçekleştireceğiz. Bu borular 110 cm büyüklüğünde. Güzel bir projeye başladık ve halka duyuracağız. Kemdi imkanlarımızla yaptığımız projelerle çok kazanıyoruz. Parayı nereden kazanıyorsunuz? diye soruyorlar. İşte bu projeleri kendimiz yaptığımız için kazanıyoruz. Bu kazancımızla Davraz’daki çarşıyı bedavaya getiriyorum.”