Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanlığımız ve Karşıyaka Belediye Başkanlığı arasında yapılan ikili görüşmeler neticesinde Karşıyaka Belediyesinin Haziran ayı meclis toplantısında iki belediyenin kardeş şehir olması kararı alınmıştı. Bu kararın alınmasını takiben Karşıyaka Belediye Başkanı Opr.Dr. Cemil Tugay ve Eşi Öznur Tugay bugün Belediye Başkanımız Mehmet Aziz Tuna’yı makamında ziyaret ettiler.
Saat 13:00 sularında ilçemize gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Opr.Dr. Cemil Tugay ve Eşi Öznur Tugay öncelikle Belediyemize gelerek makamında Belediye Başkanımız Mehmet Aziz Tuna’yı ziyaret ettiler. Yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından S.S.Uluborlu Kiraz Çiçekleri Kadın Girişim ve Üretim Kooperatifini ziyaret ederek kooperatifin yaptığı çalışmalar hakkında çalışanlardan bilgi aldılar. İlçemizin meşhur yemeklerinden olan Kuyruğu Sulu Böreğin tadına bakan misafirlerimiz buradan tekrar Belediye Hizmet Binasına geçtiler.Karşıyaka Belediye Başkanı Opr.Dr. Cemil Tugay makama geçildiğinde Belediye Başkanımız Mehmet Aziz Tuna’ya Karşıyaka’yı temsil eden plaket ve hediye takdim etti. Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’nın da katılımıyla hep birlikte ilçemizin bir diğer meşhur yemeği olan Banak’ın tadına bakmak için hep birlikte ilçemize hakim bir noktada bulunan mesirelik alana geçildi. 
Burada yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından saat 16:00 sularında Karşıyaka Belediye Başkanı Opr.Dr. Cemil Tugay ve Eşi Öznur Tugay ilçemizden ayrıldılar.