Zaten normalde de çok tehlikeli olan bölgede araç kullanacak sürücülerin çok dikkatli olması gerekiyor.

Eğirdir yolunda geçtiğimiz aylarda sıcak asfalt çalışması yapıldı.Başka iller yolları genişlerken ASKERİYE civarındaki yol daraltıldı. Ve toki yol ayrımına kadar olan sıcak asfalt araçlarda lastiklerin daha fazla ses çıkarmasına sebep oluyor.O bölümdeki asfalttan çıkan araçlarda ses kesiliyor.Tüm bu olanlara rağmen haber32 sitemizin haricinde Isparta'da kimseden bu konuyla ilgili ses çıkmaması Isparta sürücülerini üzmüştür.

Yarın askerlerin yemin töreni programı var. O dar yolda gelen misafirler nasıl araç park edecek nasıl yürüyecek? O alana niçin otopark yapılmaz? 

Trafik şubeden yapılan açıklamada Konya-Isparta Karayolunun gidiş ve geliş olarak, Migros Kavşağı ile Ali Köy Kavşağı arasındaki yolun 07.00-14.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Yapılan açıklama şöyle; “24 Şuba t2017 Cuma günü Konya-Isparta Karayolunun gidiş ve geliş olarak, Migros Kavşağı ile Ali Köy Kavşağı arasında 07.00-14.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacağından, yol kullanıcılarının mağduriyet yaşamamaları için araç trafiğinin akışı sanayi içindeki Bozanönü yolundan sağlanacaktır.

Her iki kavşak ve yolda gerekli trafik işaretlemeleri yaptırılarak kavşak ve yolun; Trafiğe kapatılan alanda trafik düzeni görevlilerce yerine getirilerek sürücülere gerekli trafik yardımı sağlanacaktır.”