Isparta'da uzun süredir devam eden Migros Önündeki alt geçit çalışmaları bir türlü bitmiyor. Çeşitli defalar çeşitli yolları kapatan amatörlükte zirve yapan müteahhit firma birçok kesimi mağdur etmiş, sağlayamadığı yol güvenliği nedeniyle çeşitli ölümlü kazalara neden olmuştu.

 Kavşak projesini adete yüzüne gözüne bulaştıran firma bugünde Isparta Gül Petek Sanayi sitesinin ana girişinin önüne moloz dökerek giriş ve çıkışları kapattı.

Sadece Diş hastanesi yönünden girişi olan sanayi sitesine gitmek isteyen çok sayıda vatandaş bölgede aracıyla döne döne kendinden geçti. 

Bilindiği üzre İlgili müteahhit firma(!) yol çalışmalarının kurban bayramında tamamlanacağını ifade etmiş sözünde duramayınca çeşitli bahaneler bularak, bu yolun hakkı normalde 620 gün ancak biz daha kısa sürede bitireceğiz diyerek bir basın kuruluşuna beyanatta bulunmuştu.

Şimdi ilgili firmaya soruyoruz, başka illerde 100-150 gün aralığında biten ve en az mağduruyetle bitirilen bu tür çalışmalar için biz daha kaç kurban bayramı bekleyeceğiz?

Daha kaç kişiyi KURBAN vereceğiz?

Yaptığınız, yapamadığınız yol ve kavşaklarda kaç kaza daha olsun, kaç kişi daha ölsün?

Sorumsuzca kapattığınız yollarda kaç esnaf daha mağdur olsun?

İŞTE ESNAFIN İSYANI

Isparta gül Petek sanayinin acı kaderi