Deregümü Köyün de 12 gün önce kaybolan Mustafa Özbayarama çalışmaları sürüyor.Isparta'da merkeze bağlı Deregümü köyünde yalnız yaşayan Mustafa Özbay, 27 Kasım günü kayboldu. Özbay'ın 3 çocuğu kayıp başvurusunda bulundu. Geçen hafta jandarma, AFAD ve köylüler bölgede arama çalışmalarında bulundu ancak bir sonuç elde edilemedi

 Mustafa Özbay'ı arama çalışmaları 12'nci günde de devam etti.Kaybolduğu gün cep telefonu evde bulunan ancak sürekli kullandığı battaniyesi bulunmayan Mustafa Özbay'ın öldürülüp, cesedinin battaniye ile başka bir yere taşındığı şüphesini ortaya çıkardı.

Babalarından bir haber alamayan Kayıp Mustafa Özbay'ın çocukları Müge Anlı'nın sunduğu tatlı sert programına başvurmasıyla  olayla ilgili sır perdesi de aralanmaya devam ederken şüphelilerin ortaya çıkmaya başladığı belirtildi.

Özbay için jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor. Köyün çevresi ile seralar ve Isparta Belediyesi Hayvan Barınağı'nın bulunduğu bölgedeki ormanlık arazi aranıyor. Dron ve eğitimli köpeklerin de kullanıldığı aramada, 12 gündür herhangi bir ize ulaşılamadı.