2013 yılında Şarkikaraağaç Kaymakamlığına atanan Abdullah Akdaş, 2015 yılında Eğirdir Kaymakamlığına atanarak Isparta’daki görevine devam etmişti.  
Son Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamlığına atanan Akdaş, Isparta’da birçok alanda hizmet etti ve değerli eserler bıraktı.
Yolu açık olsun, bahtı iyi olsun. Önce sağlık, sonra kolaylıklar diliyorum.

Abdullah Akdaş, Isparta’da durduğu sürece sadece kaymakamlık değil, vali yardımcılığı ve 15 ay süreyle de Isparta İl Özel idaresi Genel Sekreterliği görevlerini yürüttü.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz misali, güzel eserler bırakarak gidiyor Abdullah Kaymakam. 
Şarkikarağaç İlçesinde Kızıldağ Milli parkında yapılan yeni projeler ile yeniden şaha kaldırılması, köylere hizmet götürme birliği kanalıyla kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik yapılan çalışmalar. 

Mezbelelik haline gelen Eğirdir Bedre Plajını yeni yüzüyle yeniden cazibe merkezi haline getirilmesi. Plajın yapılan yeni düzenlemelerle bölgenin en iyi sosyal aktivite haline getirilmesi. Ve daha birçok hizmet.

Kurumların ve o kurumları yönetenlerin asli görevleri geleceği planlayarak inşa etmektir. Mevcut koşullarda rutin yükümlülüklerini yerine getiren kurumlar, zor zamanlarda halkın güvenini kazanan kurumlardır. İşte bu noktada o kurumları sevk ve idare edenler ön plana çıkmaktadırlar. Bu kapsamda Kaymakam Abdullah Akdaş üzerine düşen görevi fazlasıyla ve layıkıyla yapmıştır. Isparta’da görev yaptığı sürece eğitim, sağlık, turizm, temel altyapı gibi alanlar başta olmak üzere her alandaki hizmetleriyle halkın yaşam kalitesini yükseltmiş ve hayatın içindeki zorlu yaşamları kolaylaştırmıştır. 

Sevgili dostlar saygı makama duyulur, sevgi ise o makamda oturanadır. Abdullah kaymakam hem saygıyı hem de sevgiyi hak ederek ilimizden ayrılıyor. Yeni görev yerinde büyük hizmetlere imza atacaktır. 
Allah yolunu açık etsin.