Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Sorkuncak Köyünde bir dizi incelemede bulundu.

Sorkuncak Köyü Muhtarı Muhammet Ali Ertürk tarafından karşılanan Kaymakam Adem Çelik, ilk olarak 220 dönüm alana sahip, bu yıl içinde dikimi gerçekleşen lavanta bahçesini gezerek incelemelerde bulundu.

Daha sonra köyde bulunan sulama göledinde incelemelerde bulunan Kaymakam Çelik, köy muhtarından gölet hakkında bilgi aldı.

Sorkuncak İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Çelik, öğrencilerle sohbet ederek dersleri hakkında bilgi aldı.

Ardından elma bahçelerini ziyaret ederek hasat yapan vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Çelik, vatandaşlara kolaylık ve bol kazanç temennisinde bulundu.

Son olarak inşaatı devam eden köy sosyal tesis binasında incelemelerde bulunan Kaymakam Çelik, Sorkuncak Köyünde yapılan hizmetleri yerinde görme, yapımı devam eden projeleri inceleme imkanı bulduklarını söyledi.

Vatandaşın istek ve taleplerini de dinlediklerini ifade eden Kaymakam Çelik; “Sorunların çözümünde köy ziyaretleri önemli. Eksiklikleri yerinde görüyoruz, sorunları birinci ağızdan dinleyerek imkanlar dahilinde çözümler üretiyoruz. Ayrıca yapılan hizmetler ve iş programına alınan faaliyetler hakkında vatandaşlarımızı da bilgilendiriyoruz. Amacımız kırsal alandaki vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, yaşam kalitesini yükseltmek. Bu kapsamda program dahilinde köy ziyaretlerimiz devam edecek” diye konuştu.