Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, kadın girişimcilerin ürünlerini daha geniş ve etkin pazarlara sunmaları adına kooperatifleşmenin önemine dikkat çekerek, daha fazla kadınlarımıza üretim ve pazarlama imkânı sunması için gerekli desteği vereceklerini ifade etti. Akabinde kadın girişimcilerimizin üretimlerinde daha fazla ürün elde edebilmeleri ve talepleri rahat karşılayabilmeleri için erişte kesme makinasını hediye etti.


Kooperatif Başkanı Hüsniye Akkuş, erişte, tarhana, yufka, acılı soslar, gül ve beyaz kiraz reçeli ve gül oyaları yaptıklarını ayrıca Perşembe günü İlçemizin meşhur Kuyruğu Sulu Böreğini, istek üzerine gözleme ve katmerde yaptıklarını ifade etti.


Sosyal medya hesabı; (https://instagram.com/uluborlukoop?igshid=1nfblkebh385r) aracılığı ile ürünlerini ilçe dışına da kargo ile gönderdiklerini belirtti.
Kadın kooperatif üyeleri de desteklerinden dolayı ve erişte makinası için Kaymakamımız Zikrullah Erdoğan’ateşekkür ettiler.
Güler yüzlü, nazik davranışlarından dolayı kooperatif üyelerine teşekkür eden Kaymakam Zikrullah Erdoğan, her zamana üreten kadın kooperatiflerinin yanında olduklarını ifade ederek başarılar diledi.