Cumartesi akşamı İpliksan önünde meydana gelen kazada Çünür istikametinden şehir merkezine giden 07 CJD 37 Plakalı araç dikkatsizlik ve tedbirlik neticesinde kaza yaptı.

     Araç içerisinde bulunan 5 kişiden Hasan Hüseyin Doğan isimli vatandaş hayatını kaybetti. Her geçen gün giderek artan ve adeta savaş bilançolarına dönen trafik kazalarında bir çok yaşamlar yok oluyor. Cumartesi akşamı 19.00 saatlerinde İpliksan önünde meydana gelen kazada Fiyat Palio marka 07 CJD 37 plakalı araç Çünür istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halinde iken aşırı sürat nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce orta refüje ardından da ağaca çarparak servis yoluna geçen araçta bulunan 5 kişiden hasan Hüseyin Doğan isimli vatandaş hayatını kaybetti.

    Yaşar Doğan isimli vatandaşın ise durumunun ağır olduğu ve diğer 3 vatandaşın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Isparta"da ikamet eden Doğan ailesi gerçekleşen kazanın ardından Tıp Fakültesi ve Isparta Devlet hastanesinde tedavi altına alındılar. Kazayı gören görgü tanıkları ise araç sürücüsünün hız yüzünden hakimiyetini kaybettiğini ve aracı kaza yapmaktan kurtaramadıkları belirtildi.

   Meydana gelen kazanın ardından kazaya müdahale eden 112 acil Servis doktorları ve Isparta Belediyesi yaralı kurtarma ekipleri de gösterdikleri hassasiyetle yaralılar anında hastanelere sevk edildi.

YeniExpres