Isparta'da otomobilin çarptığı motosiklette bulunan 3 kişi yaralandı. Kaza sonrasında otomobil sürücüsü aracı olay yerinde bırakarak yaya olarak kayıplara karıştı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Halıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsü belli olmayan 32 E 1093 plakalı otomobil, M.Ş.'nin kullandığı motosiklete çarptı. Kazda motosiklet sürücüsü M.Ş. ile aynı araçta bulunan İ.B. ve H.H.C. yaralandı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin altına giren motosiklet metrelerce sürüklendi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Kaza sonrası otomobil sürücüsü kayıplara karışırken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar ise olay yerinde bulunan ismi öğrenilemeyen bir kadının araçta bulunduğunu iddia etti. Kadın ise, araçta bulunmadığını kaza sırasında yoldan geçmekte olduğunu söyledi. Çevredeki vatandaşlar, kadının araçta olduğunu belgelemesi üzerine polis ekipleri, kadını polis merkezine götürürken, sürücünün bulunması için çalışma başlatıldı.