Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Gümüşhanespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Tüm hesaplarını galibiyet üzerine kuran Ispartaspor’da Teknik Direktör Metin Ersan, karşılaşma öncesi hedeflerini 3 puan olarak belirledi.

ERSAN; “BU MAÇ VE 3 PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

     Haftalar ilerledikçe puanların öneminin arttığına dikkat çeken Ispartaspor Teknik Direktörü Metin Ersan, Gümüşhanespor karşılaşmasından alacakları üç puanın takımının yerini belirleyeceğini kaydetti. Ersan, “Göreve geldiğimizde de alabildiğimiz kadar puan almalıyız dedik. O nedenle bizim bu hafta Gümüşhanespor karşılaşmasından alacağımız üç puan çok önemli. Bizi üst sıralarda tutabilir bu üç puan” dedi.

GÜMÜŞHANESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

     Gümüşhanespor karşılaşmasının temposunun yüksek olacağını ifade eden Genç Çalıştırıcı Ersan, bu maçta hata yapma lükslerinin olmadığını söyledi. Pembe-yeşilli ekip, Gümüşhanespor karşılaşmasının hazırlıklarını önceki gün Köy Hizmetlerispor ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü ve dün de Atatürk Stadyumunda yaptığı antrenmanla tamamladı.