Şirket kurucusu Abdülkadir Keçeci  Haber32 muhabirine yaptığı açıklamada;1998 yılında Babam Ahmet Keçeci tarafından açılan işletmemiz bu gün yenilenen yüzümüzle daha geniş çalışma alanı imkanıyla eskiden olduğu gibi yine olmayanın olmadığı adres olmaya devam edecek.

İnşaat sektöründe her malzemeyi bünyesinde bulundurma özelliği taşıdıklarını belirten Keçeci Hırdavat sahibi Keçeci “Ispartalıların başka hiçbir yerde bulamadıkları ürünleri Keçeci hırdavatta bulması mümkün.   Bunu bize müşterilerimizde söylüyor,yenilenen işyerimizde bu konuda eskisinden daha iddalıyız.” dedi. 

İşletmenin 1998 yılından beri Isparta inşaat sektöründe faaliyet yaptığını hatırlata Keçeci “Kuruluş amacımız halka daha kaliteli ürün ve hizmet sunabilmek. Bu doğrultuda 19 senedir 113. cadde üzerindeki yerimizde Ispartalılara hizmet veriyoruz” diye konuştu. Malzeme satışının yanı sıra kaba inşaat ve tamir işleri de yaptıklarını bildiren Keçeci “özellikle öğrenciler ve Isparta’ya yeni gelmiş memurlar çok küçük işler bile olsa usta bulmakta güçlük çekiyorlar.  

Malzeme satışının yanında emlakçılık, gayrımenkul danışmanlığı, kaba inşaat ile tamir ve tadilat işlerinde Isparta halkına profesyonel olarak hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin yaptıracakları inşaat işlerinde usta bulamadıklarını biliyoruz.

Biz Keçeci olarak öğrenci ve yeni memurlar için ustayı ayarlayıp malzemelerini vererek işlerinin görülmesini sağlıyoruz” dedi.

İşletme önceliklerinin para kazanmak değil müşteri memnuniyeti olduğunu söyleyen Keçeci “Bu nedenle gelen müşterilerimizin sorunlarını çözmeden göndermiyoruz.   İnşaat sektöründe müteahhitlik hizmetinin yanı sıra binada kullanılabilen A’dan Z’ye tüm ürünlerin satışını yapıyoruz. İnşaat sektöründe çağa ayak uydurmak ve gelişen teknolojiyi Isparta halkına sunabilmek için fuarları yakından takip ediyoruz” diye konuştu. Müşteri memnuniyetini önde tutan çalışma anlayışı ile inşaat sektörüne hizmet için sadece işyeri açmakla yetinmeyen Keçeci Hırdavat alanında uzmanlaşmak için aynı zamanda işin eğitimini de almış.

Abdulkadir Keçeci SDÜ inşaat bölümü mezunu bir inşaat teknikeri.   Alanında sorun çözmek iddiasını sürdürdüklerini bildiren Keçeci “Yani biz Keçeci hırdavat olarak sektörle alakalı her türlü teorik ve teknik bilgi donanımına sahibiz. Bir müşteri piyasada bulamadığı bir çok ürünü işyerimizde bulabilmektedir. Bizde amaç para kazanmaktan öte müşterimizin sorununu çözmektir” diye konuştu.   Keçeci Hırdavat olarak inşaat malzemelerinin satışının yanında emlek alım satımı da yaptıklarını belirten Abdulkadir Keçeci “Ispartalılara emlak alım satımı konusunda da faydamız dokunmaktadır. Bu konuda yardıma ihtiyacı olanlar bizimle irtibata geçebilir” dedi.