KEÇİBORLU'DA YENİ DÖNEMDE GÜZEL PROJELER VAR

TBMM Başkan Vekili  Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve partililer Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ı ziyaret ettiler.

31 Mart Yerel seçim çalışmalarına devam eden TBMM Başkan Vekili Bilgiç Keçiborlu ilçesinde halk ile bir araya geldi. Keçiborlu belediyemiz büyük işler yapıyor. Çalışmalarını takdir ediyoruz. Yeni projelerini inceleme fırsatı bulduk. Yeni dönemde gerçekten güzel projeleri var.   Başkanımız ve belediyemizin herzamam  yanındayız. Başkanımızı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

Keçiborlu halkı adına TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç'e ve İl Başkanı Osman Zabun'a ziyaretleri için teşekkür eden Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, "Öncelikle ziyaretten duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Sizlerle de paylaştığımız projelerimizin Ankara'da takibi desteğinizi alıyoruz. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar çok sayıda hizmet yaptık. ilçe halkımız en iyi hizmetlere layık, halkımıza bundan sonra daha fazla hizmet gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.