Törene, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin,KOSGEB Isparta il Müdürü Yurdun YILDIRIM ITSO Başkanı Mustafa Tutar, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Göller Bölgesi Teknokenti Genel Müdürü Prof. Dr. Serdal Terzi Diş hekimliği Fakültesi  Dekanı Sayın Prof.Dr. Timuçin Baykul Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cem Çetin,İl Müftüsü Bayram Şahin ve davetliler katıldı. 

Ar-Ge çalışmaları Göller Bölgesi Teknokenti bünyesinde tamamlanan ve Kosgeb Arge inovasyon ve Endüstriyel uygulama destek proğramı ile “Kemik Çimentosu Geliştirilmesi” projesi kapsamında Alcasis Bone Cement markası ile piyasaya sunulacak ürünün tanıtım töreni, Gül Petek Sanayi Sitesinde ki tıbbi cihaz üretim tesisinde  gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Süleyman Demirel Üniversitesinin akademisyenleri ve öğrencileri ile birlikte bünyesindeki yenilik merkezleri sayesinde Isparta’nın sağlık sektöründe de söz sahibi olmasının önünün açılacağını belirtti. Ülkemizin savunma sanayisinde büyük aşamalar kaydettiğini sağlık sektörünün de bu şekilde olması gerektiğini vurgulayan Vali Seymenoğlu, “Ülkemizin dünya sahnesinde tüm sağlık hizmetlerine ve gerekli olan tüm ilaçlara, hizmetin gerektirdiği tüm teknolojilere ulaşmasını isteriz. Bu çalışmalar ile toplum sağlığı önceliğimiz olsun ve ülke olarak sağlık göstergelerimiz en yüksek değerlere ulaşsın." diye konuştu.

Vali Seymenoğlu, ülkemizin genç zihinlere, başarılı yöneticilere ve üniversitemiz gibi çalışan kurumlara ihtiyacı olduğunu belirttti.

Açılışa gelen davetlilere firmanın faaliyetlerini gerçekleştirdikleri bölümlerden Tıbbi cihaz üretim tesisi içerisindeki class 10000 temiz oda ve class A  Aseptik dolum üretimi yapılan alanlar gezdirildi. Üretim süreçleri hakkında hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda üretilen tıbbi cihazın vücudumuzda kalça, omurga ve çene kemiklerinde kullanılabileceği katılımcılara aktarıldı.

Firma Genel Müdürü Yavuz Genç, yurtdışından ithal edilen bu ürünün Türkiye'de üretilmesinin gururunu yaşadıklarını dile getirdi.