TED Isparta Koleji Okullarının Öğretmenleri, Cumartesi gününü kendi kullandıkları öğretim yöntemlerini sorgulayarak geçirdi. Gün boyu süren  “Öğretim Sürecinin Geliştirilmesi Bağlamında Etkili Öğretim ve Teknikler” konulu etkileşimli etkinlikte öğretmenlerimiz öncelikle doğru bildiklerinin doğru olup olmadığı, yanlış bildiklerinin ise neden yanlış olduğu ya da yanlış olup olmadığı ve yöntem seçimine etki eden etmenler konularında kendilerini sorgulama olanağı buldular.
Hem eğlenceli hem de öğretici bir biçimde geçen etkinlikte, doğru yöntem, teknik ve strateji kullanmanın temelinde belli ölçüde kuramsal bilgiye sahip olmanın gerekliliğinin vurgulandığı paylaşımda, Babadoğan tarafından örneklendirilmiş farklı tekniklerden söz edildi. Özellikle öğrenme ve öğretme stil ve biçemleri bağlamında hangi yöntem teknik ve stratejilerinin kullanılması gerektiği belirlendi.

TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin BİLGE; öncelikle değerli hocamız Cem BABADOĞAN’a verimli bir seminer gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyorum dedi. Bilge; Hizmet içi eğitim çalışmaları düzenli bir şekilde devam edecektir. Küresel bugünyada sürekli kendini güncelleyen eğitim sistemine ayak uydurmak ve TED markasını her zaman zirvede tutmak için sürekli öğretmenlerimize yönelik seminerlerimizi yapmak zorundayız,  bize bu desteği sağlayan Türk Eğitim Derneğine ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum dedi.