Keyf-Et Restourant açıldığı günden bu yana birbirinden özel lezzetlerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Her sabah 32 çeşit ürünü, üç çeşit peynirden özel olarak yapılan Labarba Böreğini, güne güzel başlayabilmek adına zengin serpme  kahvaltısını ve sonrasında’ da birbirinden özel çorbaları , pide çeşitleri ve işinin ehli ustalarının ellerinden birbirinden lezzetli  ızgara çeşitlerini müşterilerinin beğenisine  sunan işletme , her geçen gün Isparta’da adından bahsettirmeye devam ediyor.

Keyf-Et İşletme Sahibi İlter HALAÇ , yaptığı açıklamada , amacımızın Isparta’da eşsiz lezzetleri uygun fiyat aralığında sunarak herkesi işletmemizde misafir etmektir. Bu kapsamda bizler için değerli olan  Avukatlarımızı da işletmemizde ağırlamak adına onlara  tüm ürünlerimizde  %15 İndirim başlattık. Başta Isparta Baro Başkanı Sayın Avukat Ünsal ÇANKAYA ve Baromuza kayıtlı tüm avukat ve stajer  avukatlarımızı işletmemize  bekliyoruz diyen HALAÇ , gösterilen ilgi ve alakadan dolayı da tüm misafirlerine teşekkür etti.

HALAÇ , İlerleyen tarihlerde Emniyet , Asgariye , Belediye ve diğer kamu kurum ve  kuruluşlar içinde değişik kampanyalar ve özel indirimler sunacaklarını belirtti.

Keyf-Et Restoran

Fatih Mahallesi, Ertokuş Cd. Böcüzade Düğün Salonu Karşısı No:32 Merkez/Isparta

Rezervasyon İletişim ;

0544 347 22 84