Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Haziran’da yapılacak genel seçim nedeniyle dün Burdur'da partisince düzenlenen mitingte halka hitap etti. CHP Isparta İl ve Merkez İlçe Örgütü ve CHP’nin Milletvekili adayları A. Haydar Öner, İrfan Bakır, Tanseli Çakmak ve Naci Yoldaş da katıldı.

CHP’li Milletvekili adayları miting öncesi ve sonrası CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşme fırsatı buldular. Seçim çalışmaları hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgi veren milletvekili adayları Isparta’daki son durumu anlattılar.

Kılıçdaroğlu, Burdur mitinginde yaptığı konuşmasında ise iktidara yüklendi. Kılıçdaroğlu; "Kendine güveniyorsan benim karşıma çık. İstediğin televizyon kanalında karşıma çık. Senin televizyon kanalında, senin yandaşlarının kanalında, senin yandaşlarınla gel karşıma. Efendim neymiş 'ben onun karşısına çıkmam'. Ben bilirim niye çıkmayacağını. Korkuyorsun, korkma yürekli ol. Adam gibi adam ol. Madem eleştiriyorsun gel karşıma.

Bakın Obama ABD'de başkan, Seçime gidecekler diğer parti lideriyle televizyonlara bir arada çıkacaklar. Niye korkmuyorlar onlar. Almanya'da oluyor, Fransa'da oluyor, İngiltere'de oluyor. İki lider karşı karşıya geliyor. Millette seyrediyor. 'Kim doğruyu söylüyor kim söylemiyor bakalım' diyorlar. Şimdi kalkmış diyor ki 'efendim ben senin karşına çıkmam'. 'Çıkmam' deme 'çıkamam' de. Adam gibi doğruyu söyle 'çıkamam' de" diye konuştu.