CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, 2 gün önce ağabeyi ile görüştüğünü ve Isparta ile ilgili görüşlerini sorduğunu bildirdi.

CHP’nin ön seçimi Genel Merkezde heyecan oluşturdu. Isparta’da ikamet eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, iddialı konuştu. Ön seçimin partileri adına çok güzel olduğunu Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ispartalılarla gurur duyduğunu ifade eden kardeş Kılıçdaroğlu, ‘’Gönül ister ki 18 aday adayı da meclise girsin ama Isparta’nın 4 vekili var. Bu yüzden 4’ünün de CHP’den girmesi mümkün değil. Diğer partileri de hesaba katmak lazım. İrfan Bey ve İsa Beyi de meclise ağabeyimin yanına göndereceğiz. Birisi Kemal ağabeyimin sağ kolunda oturacak, diğeri sol kolunda oturacak. Tüm CHP’li üyelere teşekkür ederim’’ dedi.

KILIÇDAROĞLU ISPARTA’YA GELECEK

Öte yandan aday adaylarına da seslenen Kılıçdaroğlu, ‘’18 aday adayımız sanki seçilmiş gibi çalışmalılar. Bu Isparta için büyük bir olaydır. Isparta’da CHP’den bir milletvekili çıkması ayrı, 3-4 vekil çıkması daha gurur verici olur. Ön seçim sonrası Kemal Beyle görüştüm ve kendisini bilgilendirdim. Isparta’da ön seçimin büyük heyecan yarattığını söyledim. Ayrıca halkın da bu durumdan memnun olduğunu bildirdim. Ağabeyim Ispartalılara teşekkür ediyor. Çıkan sonuçlardan kendisi de çok memnun. Seçim çalışmaları kapsamında Isparta’ya gelecek. Gönül ister ki 18 aday adayımızla mitingde otobüsün üzerine birlikte çıkalım. Geçmişteki genel başkanlar adayları kendi belirliyordu. Şimdi Ispartalının kendisi adayını seçti. İrfan bey ve İsa bey şuanda çok güzel çalışıyorlar. Bu tempoyla giderse Isparta’da 3’üncü vekili zorlarız’’ şeklinde konuştu.