Emrespor A.Ş'nin sahibi İsmail Çalışkan'ın Emrespor'un ismini Isparta 1967 olarak değiştireceği yönündeki söylemlerine Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu'dan sert tepki geldi. Savlu; "Ispartaspor ve kurulduğu yıl olan 1967 Ispartaspor'un patentli ismidir. Bunu kimse kullanamaz" dedi. 
 
Emrespor A.Ş'nin sahibi İşadamı İsmail Çalışkan'ın geçtiğimiz günlerde basında yer alan Kulübün ismini Emrespor'dan değiştirerek 'Ispartaspor 1967' yapacağı yönündeki iddialar üzerine Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu bir açıklama yaptı. 
 
Konuya sert tepki gösteren Başkan Savlu, Ispartaspor ve Ispartaspor 1967 isimlerinin patentli olduğunu belirterek şunları söyledi; "Ispartaspor ve Ispartaspor 1967 isimleri Türk Patent Enstitüsü tarafından tarafımıza Marka tescili yapılmış olup  bu patentli isimleri hiç bir kulüp kendi ismi olarak kullanamaz. 
 
Bilindiği gibi Ispartaspor, Isparta'nın yıllardır sahip olduğu ve manevi değeri büyük olan tek futbol takımıdır. Şuanda amatör ligde olmamıza bakılmasın. Biz bu takımı kısa zamanda başarılı yaparak iki yıl içinde profesyonel lige çıkarıp Yeşil - Pembeli bayramı en üst yerlerde yine dalgalandıracağız" dedi. Yunus Özler Haber 32