Kipa'nın 7 bin metrekarelik Extra formatıyla yaptığı alışveriş merkezi düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Şehrin en büyük hipermarketi olarak hizmete açılan Kipa Extra, 30 bin çeşit ürünü, 650 araçlık otoparkı, çocuk oyun bölümü, açık ve kapalı kafe alanı, farklı hizmet noktaları ve 200 kişilik istihdam olanağıyla Isparta'ya yeni bir soluk getirecek.

7 bin metrekarelik satış alanına sahip Isparta Kipa Extra'da 30 bin çeşit ürün satışa sunuluyor. Tüm taze gıda ürünleri, hijyenik ortamda üretilirken, yerel lezzetler de raflarda yerini alıyor. Kipa Extra'da yaklaşık 200 kişi iş sahibi oldu. 

   Tesco Kipa Hipermarket Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Merih Boz, Isparta'ya bu ölçekte yapılan az sayıdaki yatırımdan birini gerçekleştirmekten gurur duyduklarını söyledi.  

   Boz, "Isparta'da bu boyut ve kaliteye sahip hipermarkete ihtiyaç duyuluyordu ve biz yatırımımızla buna cevap verdik. Ispartalılar, zengin ürün çeşitliliği ve kalite anlayışımızla, ihtiyaç duydukları her şeyi kolayca bularak, güvenle alabilecekler."dedi.

   Boz, personelin büyük kısmını Ispartalılar ve öğrencilerin oluşturduğunu belirtti.