KİPA Alışveriş Merkezi’nin 3 yıl önce başlattığı ‘HAYDİ KİPA EL VER’  isimli proje kapsamında oluşturulan toplum elçileri, Türkiye genelinde çeşitli organizasyonlara imza atıyor. Isparta KİPA da Toplum Elçisi Ayşe Serap Akkulak’ın organizasyonu ile Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğrencilerini sevindirdi.  30 öğrenci IYAŞ Park’taki sinemaya ve oyun salonuna götürüldü, KİPA’da pasta kesildi, kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Isparta KİPA Toplum Elçisi Ayşe Serap Akkulak, proje kapsamında her ay çeşitli aktiviteler düzenlediklerini belirterek  “Tüm KİPA mağazalarında her ay gerçekleştirilen gönüllü aktivitelerimiz çerçevesinde bu ay Isparta Mağazası olarak Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğrencilerini sinema ile buluşturup, oyun parkında eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağladık, çanta ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyelerimizi paylaştık” dedi.

Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Müdürü Tarık Akyıldız da KİPA yetkililerine teşekkür ederek “Bu etkinlikleri düzenleyenlere teşekkür ediyoruz. Okulumuzdaki gariban çocuklara iyi bir fırsat oldu. Belki daha önce hiç biri sinemaya gitmemişlerdi. Bu etkinlik sayesinde sinemada film izleme fırsatı buldular. Kipa tesco’ya teşekkür ederek, etkinliklerinin devamını diliyoruz” diye konuştu.

KİPA Isparta Mağaza Müdürü Murat Berispek, öğrencilerin mutluluğunu görmekten mutlu olduklarını belirterek “Böyle bir organizasyonu yapmayı uzun süreden beri düşünüyorduk. İlkini gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Öğrencilerin mutluluğunu görmek bizleri de sevindirdi. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize bu organizasyonumuz bir nevi karne hediyesi oldu.  Bu organizasyonu sürekli yapmayı planlıyoruz” dedi.