ALTINBAŞAK İLKOKULU ve ORTAOKULU “KİŞİLİK GELİŞİMİ ve KİŞİLİK TİPLERİ SEMİNERİ

Özel Altınbaşak İlkokulu ve Ortaokulu, Öğrencilerine verdiği kaliteli eğitimin yanında Aile eğitimi seminerlerini de ihmal etmiyor. Bu doğrultuda öğrenci ve velilerine Prizma Eğitim ve Danışmanlık firması tarafından uygulanan Benego Kişilik testleri yaptırıldı ve bilgilendirme semineri verildi. Test raporlarının veli ve öğrencilere dağıtımı nedeniyle düzenlenen " Kişilik Tipleri ve Kişilik Gelişimi " konulu seminer de Dr. Halil İbrahim Erden velilere hitap etti.

Katılımın oldukça yoğun olduğu seminer ilgiyle takip edildi. Dr. Halil İbrahim Erden seminerde "Anne-babaların kendi kişilik özellikleri ve çocuklarının kişilik özellikleri hakkında bilgi sahibi olmaları, çocuklarına öğrenim hayatı boyunca daha iyi yardımcı olabilmelerini sağlamaktadır. İnsan hayatında dışa dönük ve içe dönük insanların özellikleri, kişilik özellikleri, problemlerin giderilme metotları, izlenmesi gereken yolların bilinmesi gerekir." şeklinde konuştu.

İnsan yaşadığı hayatta sevgiyi, mutluluğu, barışı, huzuru, hoşgörüyü nasıl kazanabilir, çevresine bunu nasıl yaşatabilir? Sorularına seminer sayesinde cevap verildi. Özellikle eğitimde kişilik tiplerinin ne kadar önemli olduğu vurgulandı.

Okul müdürü Ömer DOĞAN Özel Altınbaşak Koleji olarak öğrencilerimize eğitim-öğretim hizmeti götürmenin yanında, düzenlediğimiz Anne-Baba Okulları, Veli Kitap okuma kampanyaları ve bilgilendirme seminerleri ile öğrenci velilerimize de sosyal ve kültürel etkinliler düzenliyoruz. Bu seminere katılan velilerimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ayrıca yoğun iş temposuna rağmen bizleri kırmayarak gelen Dr. Halil İbrahim Erden Bey’e de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Seminer sonunda velilerle sohbet eden Erden kitaplarını imzalamayı da ihmal etmedi.