Yol-İş Sendikası Antalya 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kocabaş İl Özel İdaresine ait Büyükhacılar Köyündeki asfalt şantiyesini ziyaret ederek işçi arkadaşlara kolaylıklar diledi.
Yol-İş Sendikası Antalya 2 Nolu Şube Mali Sekreteri Koray Ateş ve Denetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Yalçın ile birlikte işçi arkadaşları ziyaret eden Başkan Adnan Kocabaş, Isparta İl Özeli İdaresinin hizmet yolunda gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.
Isparta’nın en iyi hizmete layık olduğunun altını çizen Başkan Kocabaş, “Memuruyla-amiriyle, teknikeriyle-işçisiyle büyük bir aile olarak dayanışma içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu’nun sevk ve idaresinde Isparta halkına en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Amacımız kırsal alandaki yaşam kalitesini en yükseğe çıkartmaktır. Milli ekonomi adına, millet adına üretim yapan köylümüzün hayatını kolaylaştırmaktır” dedi.
Asfalt şantiyesinde çalışan işçi arkadaşlarının özverili çalışmalarına dikkat çeken Başkan Kocabaş; “Bugün asfalt şantiyemizi ziyaret ederek arkadaşlarımızla sohbet ettik. İşçi arkadaşlarımız her şartta olduğu gibi aynı şekilde özverili çalışmalarına devam ediyorlar. Burası işin mutfak kısmı diyebiliriz. Taşı kırıyorlar, asfaltı yüksek derecede kaynatıyorlar. Sıcak-soğuk, toz-duman demeden asfalt üretiyorlar. Adeta hepsi gizli bir kahraman. Tüm arkadaşlarımıza önce sağlık sonra kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.