DP - ANAVATAN birleşmesi sürecinde DP Isparta İl Başkanı Ali Koçal’ın ve yönetiminin görevden alınacağı iddiaları bir süredir siyasi kulislerde yer alıyordu.

Bugüne kadar iddialar karşısında sessiz kalan Koçal, sonunda sessizliğini bozdu

DP İl Başkanı Ali Koçal: “Ne Demirelci, ne Çillerci, Ne Ağarcı, Ne Soylucu, ne de Cindorukcuyum. Ben Demokrat Partiliyim ve her liderle Demokrat Parti adına çalışırım”

Demokrat Parti ve Anavatan Partisi’nin birleşme çalışmaları sürecinde Demokrat Parti’nin Isparta İl Başkanı Ali Koçal ve İl Yönetiminin görevden alınacağı iddiaları siyasi kulislerde bir süredir yer alıyordu.

İddialar karşısında sessizliğini koruyan Demokrat Parti İl Başkanı Ali Koçal, dün sessizliğini bozdu ve iddiaların asılsız olduğunu ileri sürdü.

‘İDDİALAR GERÇEK DIŞI’

Demokrat Parti Isparta İl Başkanı Ali Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada “Görevden alınacağım iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Öyle ki, bu iddiaların herhangi bir dayanağı da yok. Ama birileri biliyor ki; Ali Koçal olduğu sürece koltuk işgal etmek zor” dedi.

‘OYUMUZU YÜKSELTTİK’

Partisinin kendi il başkanlığı döneminde Isparta’da sürekli başarılara imza attığını kaydeden Koçal, “Demokrat Parti İl Yönetimi olarak Isparta’da yürüttüğümüz ekip çalışması ile önemli başarılara imza attık. Her seçimde oyumuzu yükselttik.

Genel Merkezimizde böyle bir teşkilat yapısını tüm illerde görmek istiyor” şeklinde konuştuk.

‘İŞGALCİ DEĞİL İCRAATÇIYIZ’

Koçal açıklamalarında kendilerinin işgalci değil icraatçı olduklarına dikkat çekerek, “Biz burada koltuk işgal etmiyoruz.

İşgalci değil, icraatçıyız. Bilsinler ki işgalcilere de verecek koltuğumuz yok. Ben ne Demirelciyim, ne Çillerciyim, ne Ağarcıyım, ne Soylucuyum ne de Cindorukçuyum.

Ben Demokrat Partiliyim ve her liderle Demokrat Parti için çalışırım” dedi.
Söz konusu iddiaları parti içinde ve dışında hiçbir yerde duymadığını dile getiren Koçal, “Isparta’da Ali Koçal’ı herkes tanır.

Seven de vardır, sevmeyende. Ama yaptığımız işler ortadadır. İddialar bizim çalışmalarımızı engellemez” şeklinde konuştu.

Gülses