Ak Parti üçüncü sıra milletvekili adayı Suat Koiukırık seçimler sonucunda kazananın Türkiye olduğunu belirterek "Bu süreçte Ak Partiye teveccühünü gösteren tüm seçmenlere teşekkürlerimi'
sunuyorum" diye konuştu.

Ak Parti üçüncü sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Suat Koiukırık seçim sonuçları ile ilgili yaptığı değerlendirmede "12 Haziran seçimlerinde Türkiye kazanmıştır milletimiz kazanmıştır.

Bu süreçte Ak Partiye teveccühünü gösteren tüm seçmenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Şu anda baktığımızda inanıyorum ki İsparta'mıza gerekenler yapılacak" dedi.

Isparta'nın 2023 vizyonuna göre çalışmaya devam edeceğini belirten Koiukırık "İsparta'mız 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edecektir. Benim bu süreçte İsparta ile olan gönül bağım, kardeşlik bağım devam edecektir" diye konuştu.

Kendi seçim kampanyasında yanında çalışanlara da teşekkür eden Suat Koiukırık "Bu süreçte bana inanmış benimle birlikte yürümüş tüm kardeşlerime, partililerime, sevenlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Yaşam uzun soluklu bir süreçtir. Güneş yarın yeniden doğacaktır. Saygılarımı sunuyorum" dedi.