Senirken Senirken Olalı Böyle Zulüm Görmedi Doç.Dr.Suat Kolukırık seçim çalışmaları çerçevesinde Senirkentte yaptığı ziyaretlerde, Senirkent halkının hafızasında hala CHP zihniyetinin demokrat Senirkentlilere uyguladığı şiddetin izlerinin görüldüğünü söyledi.

Tarihimize Senirkent faciası olarak geçen bu olay Türk demokrasi tarihinin yüz karasıdır. Demokrat Parti'nin ilk taşra teşkilatını kuran Senirkentlilere CHP zihniyeti her türlü insanlık dışı muamelede bulunmuş, ve parti teşkilatı mensuplanın ağızlarına hayvan gemleri takılarak sırtlarına binilmiş, dövülmüşler ve ifade edemeyeceğim işkence tarzları uygulanmıştır.

Isparta coğrafyasında CHP zihniyetinin zulüm işkence ve insanlık dışı uygulamalarından başka birşey görmek mümkün değildir.'' dedi.

Ali Haydar Öner'in kanat takılmış, otobüsleri Ispartaya laik görüldüğüne ilişkin açıklamalarına göndermede bulunan Ak Parti Milletvekili Adayı Doç.Dr.Suat Kolukırık dünyanın en güvenli uçak tipinin Isparta'ya uçtuğunu bilmeyenlerin kıskançlık krizi içerisinde girdiğini söyledi. Bizim işimiz hizmet Gücümüz Millet Allah'ın izni ve inayetiyle 2023 Türkiyesini Ak Kadrolar ve Milletin Vicdanında Ak kalanlar inşa edeceklerdir. Ak Parti Milletin partisidir, Millet Partisine ve İstikrarına sahip çıkacaktır. Dedi.

Isparta bir güldür, solmasın sözünü yenileyen Doç.Dr. Suat Kolukırık Isparta halkının 12 Haziran seçimlerinde hizmet partisi olan Ak Parti'ye destek vereceğine inandığını belirtti. Bu Coğrafyanın mayasında iktidarla birlikte yürümek ve büyümek vardır. diyerek sözlerine son verdi.