Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Şükrü Başdeğirmen ve ekibi seçimlerin ardından yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşıyor. Belediye Başkanları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, oda üyeleri ve işadamlarının yanı geçtiğimiz günlerde Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet binası Ekonomi Kampüsü’nün arkasındaki Küme Evlerinde oturan 20 bayan Başkan Başdeğirmen ve ekibine hem bina için hemde seçimler için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın bölgeye hareketlilik getirdiğini belirten Bayan ziyaretçiler Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

ITSO Başkanı Başdeğirmen’i basından takip ettiklerini belirten Küme Evleri sakinlerinden Mesude Kestem, “Şükrü Beyi tanıyoruz basından takip ediyoruz. Güzel hizmetler yapıyor. Böylesine bir binayı mahallemize kazandırması bile bölgemize hareket sağladı. Alışveriş merkezleri açıldı, hastanemiz var. Daha da hareketleneceğini umuyoruz. Mahalleli kadınlar olarak bizim evlerimiz arkada kalıyor köprüden karşıya geçmek için yaya yolu istiyoruz. Çünkü yollar çok tehlikeli. Mahallemizde çok sayıda çocuk var çocuklarımızın karşıdan karşıya geçmesi zor oluyor. Bunun yanı sıra çocuklarımız için çocuk parkı ile birde spor aletleri istiyoruz. Bunları yapacak yetkililerle görüşüp bizlere destek olursanız komşularınız olarak memnun oluruz.”dedi.

                Mahalli Nuray Mercan da, mahalleli adına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Önce randevu alırken tereddüt ettik, acaba kabul eder mi ayıp olur mu diye ama siz bizi hemen kabul ettiniz. Çok teşekkür ederiz. Kendi aramızda konuşurken böyle büyük bir bina mahallemize yapıldı, hem sizleri tanımak, hayırlı etmek,  hem de bazı isteklerimize öncülük edeceğinize inandığımız için geldik. Mesuda Hanımın dediği gibi yaya yolu, çocuk parkı ve spor aletleri istiyoruz. Bu konuda bize öncülük etmenizi ve destek olmanızı istiyoruz.  “dedi.

                Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı Küme Evleri Sakinleri Bayanlara teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlattı. Köprüye araç ve yaya geçidi yapılmasıyla ilgili daha önce DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile görüşmelerini anlatan Başdeğirmen, tekrar DSİ Bölge Müdürünü arayarak çalışmaların devam ettiği yönünde bilgiler aldı. Belediye yetkilileri ile de çocuk parkı ve spor aletleriyle ilgili görüşme yapan Başdeğirmen, “Öncelikle ziyaretiniz beni çok memnun etti. Demek ki halen kültürümüzde uzun yıllardan gelen komşuluk kültürü devam ediyor. Burası bizim mahallemiz isteklerimizi taleplerimizi hep birlikte iletip takipçisi olacağız.”dedi.