KOMŞUDA “MUSTAFA TARLACI” HEYECANI

    
    Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ’ın Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı’nın milletvekilliği aday adaylığı açıklaması başta Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Kızılören İlçeleri olmak üzere, komşu iller Isparta, Denizli ve Burdur’da yaşayan hemşerileri arasında büyük heyecan yarattı. 

    Afyonkarahisar Ak Parti İl Başkanlığında düzenlemiş olduğu basın toplantısı ile Ak Parti milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Adalet Bakanlığı Eski Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı, gençlik yıllarından beri bu kutlu davaya hizmet ettiğini söyledi.

    2004–2009 döneminde Dinar Belediye Başkanlığı görevini yaptığını ifade eden Tarlacı, Ankara’da da çeşitli üst düzey görevlerde bulunduğunu belirterek; “Hem yereldeki sorunları hem de Ankara’daki bürokrasi işlemlerini iyi bilen birisi olarak Afyonkarahisar’a vefa borcumu ödemek istiyorum’ dedi.

    TARLACI; “BİZİM NİYETİMİZ HAYIR, AKIBETİMİZDE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH”

    2015 Milletvekilliği seçimlerinin bütün milletvekili aday adaylarına ve ülkemize hayırlar getirmesi dileğiyle konuşmasına devam eden Tarlacı; “Bizim niyetimiz hayır, akıbetimizde hayırlı olur inşallah. Bizler kadere inanan insanlarız, o nedenle sebeplere sarılacağız ve sonucunu yüce Allahtan bekleyeceğiz” dedi.

    Adaylık açıklaması sonrasında sırasıyla Sinanpaşa ve Kızılören Ak Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek sorunları yerinde dinleyen Tarlacı, “Bu güne kadar Ankara’ya gelen bütün hemşerimize kapımızı açtık ve dertlerine derman olmaya çalıştık. Bundan sonra inşallah sizlerin desteğiyle yüce mecliste hemşerilerimizin derdiyle hemdert olmaya devam edeceğiz” dedi.

    Hemşerilerinin desteğiyle Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Kızılören İlçelerinin 20 yıllık milletvekilliği özlemini bitireceklerini ifade eden Tarlacı, birlik ve beraberlik içerisinde bütün Afyonkarahisar’a hizmet edeceklerini söyledi. 

mustafa tarlacı ile ilgili görsel sonucu