S.S. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Isparta ve bölgesinde hizmet kalitesini arttırarak sunuma devam ediyor.

S plakalı araçlarla en güvenli ve en konforlu hizmet veriliyor. Kaliteli hizmet sayesinde rahat yolculuk sağlanıyor.

DSİ, Orman, TEİAŞ bölge müdürlükleri, Şehir Hastanesi ve IYAŞ başta olmak üzere Isparta genelinde tüm resmi kurum, kuruluş ve özel sektöre servis yolcu taşıma hizmet veriliyor.

32 Yayıncığın sorularını Kooperatif Başkan Yardımcısı İsmail Duman ile birlikte içtenlikle cevaplayan S.S. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Öz, önemli açıklamalarda bulundu.

400 ARAÇLIK FİLOYLA KALİTELİ HİZMET SUNULUYOR

Servis yolcu taşımacılığında Isparta’ya en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade eden Kooperatifİ Başkanı Halil İbrahim Öz; “Kooperatif bünyesinde 119 S plakamız var. Kooperatifimizin şemsiyesi altında bulunan Gülkent A.Ş. ile birlikte tüm ortaklarımız olarak 400 araçlık filoya sahibiz. Ulaştırma bakanlığının turizm amaçlı yolcu taşıma hizmetlerinde kullanılan D2 yetki belgeleriyle özel turlara ve turizm sektörüne de hizmet veriyoruz” diye konuştu.

TÜM ORTAKLAR İÇ HİZMET YÖNETMELİĞİNE UYUYOR

Amaçlarının en güvenli ve en konforlu hizmeti vermek olduğuna dikkat çeken Öz; “Kooperatif bünyesinde faaliyet gösteren tüm üye ve ortaklarımızın çalışma esaslarını belirleyen iç hizmet yönetmeliği hazırladık. 2014 yılında genel kurul kararıyla çıkarılan yönetmeliğe tüm çalışanlarımız uymaktadır. Kendi içimizde oto kontrolümüz var. Tüm araçlarda uydu sistemiyle hız kontrolleri yapılmakta ve gerekli uyarılar anında kendilerine bildirilmektedir.  Ayrıca araç içi ve dışı kayıt sistemiyle izleme de yapılmaktadır” dedi.

ARAÇ FİLOSU 2015 VE ÜZERİ MODELLERDEN OLUŞUYOR

Araç filosunun 2015 ve üzeri modellerden oluştuğuna vurgu yaparak konuşmasına devam eden Başkan H. İbrahim Öz; “Kara Havacılık Okul Komutanlığı ve Süleyman Demirel Hava Limanı servis taşımacılığı için 4 milyon liralık yatırım yaptık. Hem çalışanları hem de hava limanına gelen ve giden yolcularımıza en iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Buradaki araçlarımızın hepsi sıfır, yani yeni model, lüks ve konforlu” dedi.

İŞ ALABİLMEK İÇİN KAPILARINDA BEKLİYORDUK, ŞİMDİ KENDİLERİ TEKLİFTE BULUNUYOR

Gülkent A.Ş. olarak 7 milyon 200 bin liralık sermaye ile Akdeniz Bölgesindeki Turse Acenteleri ile sözleşme yaparak çalışmaya başladıklarını ifade eden Öz; “60 aracımızla birlikte Akdeniz Bölgesinde turizm sektörüne hizmet sunuyoruz. İlçe ve köylerdeki taşımalı eğitim dönemi yaz tatiline girdiğinde oradaki araçlarımızı da Antalya’ya sevk edeceğiz. 

Daha önce iş alabilmek amacıyla Antalya’da turizm acentelerinin kapısında günlerce bekliyorduk. Şimdi turizm acenteleri bizzat kapımıza kadar gelerek bize özel fiyatlarla iş teklifinde bulunuyorlar” dedi.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Gülken Kooperatifi olarak tüm yönetim ve ortaklarla birlikte bir aile sıcaklığı içerisinde çalıştıklarını belirterek sözlerine son veren Öz; ‘’Yönetim kurulumuz, tüm ortaklarımız ve tüm çalışanlarımızla birlikte karşılıklı güven ve samimiyet esasına dayalı olarak hizmetimizi sürdürmekteyiz. Allah kaza, bela vermesin. Hiç kimsenin burnu dahi kanamsın” diye ekledi.