Sollamaktan vazgeçti, yine kazaya neden oldu: 2 ölü, 2 yaralı

KONYA'nın Beyşehir ilçesinde üç aracın karıştığı akıl almaz kazada, sürücülerden Ahmet Zeybek (65) ve eşi İsmihan Zeybek (63) yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 19.30 sıralarında Beyşehir- Isparta karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Yasin Çelik (26) yönetimindeki 33 SY 218 plakalı otomobille, önündeki Ali Küçükaslan'ın kullandığı 42 BET 02 plakalı hafif ticari aracı sollamak istedi.

Çelik, karşıdan bir otomobilin geldiği görünce sollamaktan vazgeçip, şeridine girmek isterken önündeki hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, havalanıp karşı yönden gelen Ahmet Zeybek idaresindeki 03 PM 127 plakalı aracın üstüne düştü. Kazada sürücülerden Ahmet Zeybek ve yanındaki eşi İsmihan Zeybek, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yasin Çelik ve yanındaki Esad El Ferac (48) yaralandı. Diğer sürücü Küçükaslan ise kazadan yara almadan kurtuldu. Araç içinde sıkışan yaralılar Çelik ve Ferac, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden kurtarılıp, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşlı çiftin araç içinde sıkışan cesetleri de yine itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp, aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA