Isparta Belediyesi tarafından Atatürk"ün Isparta"ya gelişinin 77. yıl anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen, 3. Geleneksel Atatürk Halk koşusuna katılan Milli Atlet Mehmet Çağlayan"ın zor anlar yaşadı.

  Isparta"nın Çünür mevkiinde başlayan ve Belediye önünde son bulan büyükler kategorisi 6700 metrelik koşunun startını Isparta Valisi Şemsettin Uzun ve Belediye Başkanı Hasan Balaman birlikte verdi. Start anından itibaren ilk sıraya yerleşen Milli atlet Mehmet Çağlayan, yarışın şehir merkezi bölümünde yarışmacı ile birlikte koşmaya başlayan köpek, Çağlayan"a zor anlar yaşattı.

   Köpekten koktan atlet hızlanarak hakem ve çevredekilerden yardım istemek zorunda kaldı. 3. Geleneksel Atatürk Halk koşusunu birinci tamamlayan Mehmet Çağlaya"ı kutlayan Belediye Başkanı Hasan Balaman, “Başarılarının devamını diliyorum. Birinci olmanda sanırım davetsiz bir misafir olmuş” dedi.

   Milli atlet Mehmet Çağlayan, “Normalde köpekten korkmam ama, yarışa konsantre olmuştum. Bir anda yanımda bir köpek belirmesi ile bir anda korktum ve hızlanmak zorunda kaldı. Yarışı kazanmama olmasa da farkı açmama neden olduğu için teşekkür ederim” dedi.