2014 Yılında köpeklerin Belediye ekiplerincen zehirli iğnelerle öldürüldüğü Keçiborlu'da Ak Parti Belediyeciliği farkı yaşanıyor.

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ın yaptığı birçok atılım ve girişimlerin yanı sıra sokak hayvanlarına verdiği değer ayrı bir önem taşıyor. Bugün Keçiborlu Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım akıllara 2014 yılında köpeklerin zehirlenmesiyle yaşanılan şoku akıllara getirdi ve neredeen nereye dedirtti.

Veteriner Sağlık İşleri Hekimi’miz Gökhan TÜRKMEN, ilçemizdeki sokak hayvanları ile özenle ilgilenmeye devam ediyor. Gerekli tüm tedavilerini ve aşılarını yaparak takibe alıyor. Mamamatikleri kontrol ederek düzenli mama takviyesinde bulunarak, özellikle kış aylarında sokaktaki can dostlarımızın besine ihtiyaç duyduğunu belirten veteriner hekimi, onları soğuktan koruyabilmek için yapabileceğimiz en iyi katkının, besinsiz kalmamaları olduğunu dile getiriyor. Kış aylarında onları unutmayalım. Veteriner sağlık işlerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Fatma Erdem’in Oğlu Devlet Korumasına Alındı Fatma Erdem’in Oğlu Devlet Korumasına Alındı