Çayboyu üzerinde belediye tarafından yaptırılan 8 köprüden 2'si tamamlanarak ışıklandırıldı. 

Isparta Belediyesi tarafından Çayboyu üzerinde her biri farklı mimari özellik taşıyan ve şehre ayrı kimlik kazandıracak 8 köprüden yapım çalışmaları tamamlanan 2'sinin aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Emre ve Gülcü adı verilen köprülerde gece aydınlatmaları yapıldı. Türk mimarisiyle yapılan köprülerde Isparta'ya özgü köfke taşı kullanıldı.

Köfke taşlar üzerine gül motifleri işlenirken, özel ferforjelerin de yer aldığı köprülere Isparta'ya hizmet etmiş kişilerin heykelleri de konuyor.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çayboyu üzerinde yapımı tamamlanan ve devam eden köprülerde incelemede bulundu. Çayboyu üzerinde 8 köprünün bulunduğunu ve bunlar için yaptıkları çalışmalarda uygulanan tüm projelerin birbirinden tamamen farklı olduğunu söyleyen Başkan Günaydın, her bir köprünün çalışmalarının tamamen Isparta'ya has olduğunu vurguladı.

Özel bir mimari uyguladıkları yeni otogar yaşam alanının ihalesinin de 6 Mart'ta yapılacağını hatırlatan Günaydın, "Bu otogar da şehrimiz için özel bir kimlik taşıyacak. Bu otogarımızda da Türk mimarisinin çağdaşlığı yer alacak" dedi.

Isparta'nın yapı tarzıyla, diğer şehirlerin standart yapı tarzının dışında yer almasını istediklerini ve bu yönde çalıştıklarını vurgulayan Günaydın, mimarlardan da belediyeye gelecek olan projelerin bu şekilde olmasını istediklerini aktardı.