Isparta'da Körfez'e kayıt yaptıran öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılan tablet bilgisayarlarda yüklü ders konuları ile dershane artık evlere kadar gidiyor. Öğrenciler anlamadıkları ders ve konuları tabletlerde yüklü konu anlatımları ve soru çözümleri ile daha kolay anlayabilecek.
 
Körfez Dershanesi, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde de 2013-2014 eğitim sezonu için kayıt yaptıran öğrencilerine ücretsiz tablet bilgisayar dağıtmaya başladı. Eğirdir'de ilk defa böyle bir uygulama başlattıklarını belirten dershane müdürü Hamza Şen, "Öğrencilerimiz uygulamadan oldukça memnun. Tablet ile öğrencilerimiz evde, araçta, bahçede, okulda bilgiye çok kısa bir sürede ulaşabilecekler. Öğrencilerimiz serviste gelirken zaman kaybetmeyecek. İnternete gerek kalmadan tabletlerde yüklü ders konularına çalışarak ya da soru çözerek zamanını değerlendirmiş olacak." diye konuştu.
 
Dershaneye çocuğunu kayıt yaptıran Musa Demirbaş ise kırsal kesimde yaşayan öğrenci ve veliler olarak böyle bir uygulamanın kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Dershaneye kayıt yaptırarak tablet bilgisayarı hediye alan 8. sınıf öğrencisi Gülsüm Demirbaş, "Bizim her an öğretmenlerimizi yanımızda bulamamız sebebiyle oluşan sıkıntılarımızı, konuların tabletlerde yüklü olması ile çözebileceğimizi düşünüyorum. Bu uygulamanın derslerimdeki başarıyı artıracağına inanıyorum." dedi.