“TOBB NEFES KREDİSİ’’ projesi kapsamında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile Birliğimiz arasında protokol imzalanmıştı. 

Denizbank A.Ş.Isparta Şube Müdürü Yalçın Yavuz ve Gülkent Şube Müdürü Nizamettin Kayar, TOBB Nefes kredisi hakkında görüşmek üzere Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

 Ziyarette konuşan Yalçın Yavuz: “Denizbank olarak, Isparta Ticaret Borsası üyelerine Nefes kredisi başvurularında ve kullandırımında her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ifade etti. 

Denizbank’ın KOBİ ve esnafların gelişim ve büyümelerine olanak sağlayacak finansal çözümler için çalıştığını belirten Yavuz, “bundan sonraki dönemde KOBİ'lerimiz rahat nefes alacaktır” dedi. 

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ve Meclis Başkanımız Nuri Selçuk ise, piyasadaki faiz oranlarından daha avantajlı düzeyde olan TOBB Nefes Kredisi sayesinde üyelerimize finansal destek sağlayabilecek olmaları dolayısıyla projenin içinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Ayrıca işbirliği ve destekleri için Denizbank Yetkililerine teşekkür ettiler.