Başkan Günaydın Köşk’te Cumhurbaşkanı Gül ile görüştü

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşkü’nde bir saat süren bir görüşme yaptı. Görüşmede, belediye ve şirketlerinin yaptığı çalışmalar ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, brifing veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu görüşme sonrasında Isparta’mız ve geleceğimiz açısından pozitif güzellikler olacağı kanaatindeyim. Bu davetinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza hem Isparta halkımız, hem de şahsım adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum ve minnettarlığımı arz ediyorum” dedi.

Geçen Kurban Bayramı öncesinde Isparta Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı danışmanlarından Cemil Antalyalı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den, Başkan Günaydın’a selam getirmişti. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Gül’ün, Belediyeye yapmış olduğu ziyaret ve ziyarette Başkan Günaydın tarafından belediye çalışmaları, yapılan fabrikalar, üretilen düşünceler ve yapılması düşünülen projelerle ilgili verilen 45 dakikalık brifing de ele alınmıştı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın danışmanı Cemil Antalyalı Bey bizi ziyaretinde, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün, kendisine verilen bu brifingden çok memnun olduğunu, Isparta için düşüncelerin üretildiğini, projelerin yapıldığını ve bunları sevinçle karşıladığını bize aktarmıştı. Bunun üzerine de Cumhurbaşkanımızın, Isparta Belediyesi ile ilgili bundan sonrada yapılması gereken bazı büyük projelerde, sıkıntılarımızla da ilgilenebileceğini söylemişti” dedi.

Geçen hafta ortasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den randevu talebinde bulunduğunu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendilerine 17 Şubat 2012 Cuma günü saat 11.00 için Köşk’ten randevu verildiğini iletti. Günaydın, “Sayın Cumhurbaşkanımız randevu talebimizi yaptığımızdan hemen 3 gün sonrası için bizi Cuma günü saat 11.00’da kabul etti” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü, Köşk’te ziyaret ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız, Belediyemizi ziyareti esnasında bizden almış olduğu brifingi virgülüne kadar hatırladı. Cumhurbaşkanımız bizi çok sevecen bir düşünce içerisinde karşıladı, bazı sorunlarımla ilgili olarak da yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanımızın böyle bir ilgi göstermesi beni çok mutlu etti ve sevindirdi.

Sayın Cumhurbaşkanımız ile Köşk’te bir saat süre ile görüştük. Bizlerden bilgiler aldı. Sorduğu sorulara cevap verdim, çok iyi bir görüşme oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Isparta’mız ve benimle ilgileneceğini söyledi. Bu da dolayısıyla bana büyük bir huzur, şevk, büyük bir çalışma ve projelendirme vizyonunun yeniden üzerimde geliştiğini hissettim.

Bu görüşme Isparta’mız açısından, sıkıntılarımız açısından, geleceğimiz açısından pozitif güzellikler getireceği kanısındayım. Cumhurbaşkanımızın bu fiili ilgilenmesi inşallah Isparta’mızın geleceği açısından çok büyük faydalar oluşturacağı kanaatindeyim. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu davetinden dolayı hem Isparta halkımız, hem de şahsım olarak kendilerine çok sevgi ve saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum, minnettarlığımı arz ediyorum”