Isparta Belediyesinin Köy Buluşmaları programları tüm hızıyla sürüyor. Isparta Belediyesi tarafından bu hafta sonu da Yalvaç ve Eğirdir İlçelerinde saat 16.00’da düzenlenecek olan Köy Programlarına İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş ve İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan katılacak. 

Isparta Belediyesinin her hafta ayrı bir yerde düzenlediği Köy Buluşmalarının bu haftaki durakları Yalvaç ve Eğirdir İlçeleri olacak. Cumartesi günü Yalvaç, Pazar günü ise Eğirdir İlçelerinde düzenlenecek olan programa İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş ve İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan katılacak. Prof. Dr. Karataş şehitlerimiz ve Afrin operasyonuna katılan askerlerimiz için dua okuyacak. Yine ilahi Sanatçısı Abdullah Beyhan da birbirinden güzel ilahileri programa katılan vatandaşlar için seslendirecek. 

Program öncesinde yine çocuklara yönelik eğlenceler düzenlenecek ve ayrıca Çat, Pat, Küt isimli tiyatro oyunu da çocuklar için sahne alacak. Kurulacak olan balon parkta çocuklar gönüllerince eğlenecek ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.