Köy Hizmetleri"nin lav edilerek İl Özel İdare Genel Sekreterliğine bağlandı. Vali Şemsettin Uzun yeni atamaları açıkladı. Türkiye genelinde Köy Hizmetleri İl Müdürlükleri"nin kaldırılarak İl Özel İdare Müdürlükleri"nin de İl Özel İdare Genel Sekreterliği"ne dönüştürülmesi sonrasında birimlerdeki yeni atamalar gerçekleştirildi.

    Yeni atamaların yetkilisi olan Vali Şemsettin Uzun dün bu konuda açıklama yaptı. Vali Şemsettin Uzun, Köy Hizmetleri"nin lav olması nedeniyle İl Özel İdare Genel Sekreterliğine bağlı birimlerde gerekli görevlendirmelerin yapıldığını belirterek bu birimlerin kendi harcamalarını kendilerinin yapma yetkilerine sahip olduğu söyledi.

   Uzun, bu şekilde birimlerin daha kolay ve rahat bir şekilde çalışabileceklerini de kaydetti. Ancak İl Genel Sekreterliğine atanan isim ise açıklanmadı ve Vali Uzun bu konu ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ve önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını belirtti.

  İl Özel İdaresi"nin yeni birimlerine asaleten yapılan atamalar şöyle; “Genel Sekreter Yardımcılığı"na İbrahim Yıldırım. Mali Hizmetler Müdürlüğü"ne Şebnem Özdoğan. Destek Hizmetleri Müdürlüğü"ne İ.Hakkı Kahraman. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü"ne Hayrettin Alan. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü"ne Recep Çetin.

   Encümen Müdürlüğü"ne Süleyman Uçar. Vekaleten yapılan atamalar ise; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü"ne Sabriye Zengin, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü"ne Faruk Cingiz, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü"ne Tufan Uysal, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü"ne Mehmet Gökçe, Hukuk Müşavirliğine Abdullah Çelik.

Olusum