Sandıklı Kaymakamı Sayın Eflatun Can Tortop beraberinde Jandarma Komutanı İhsan Doray, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şuayip Binbir, İlçe Özel İdare Müdürü Halil Arslan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Koçkar ve Köylere Hizmet Götürme Biriliği Encümen Üyeleri Mevlüt Özaydın, Ahmet Mahmut Saylık ile beraber Kınık, Ürküt, Ekinhisar, Yolkonak, Başağaç Gürsu, Baştepe ve Şeyhyahşi Köylerini ziyaret etti.

Köylerde yapılan hizmetleri yerinde görme, yapımı devam eden projeleri inceleme imkanı bulan Kaymakam Tortop, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

Sorunların çözümünde köy ziyaretlerinin önemine dikkat çeken Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop; “Heyet halinde köylerimizi geziyoruz. Eksiklikleri yerinde görüyoruz, sorunları birinci ağızdan dinleyerek imkanlar dahilinde çözümler üretiyoruz.

Ayrıca yapılan hizmetler ve iş programına alınan faaliyetler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Bu şekilde sağlıklı iletişimlerin sonucunda hızlı çözümlerin olacağına inanıyorum. Amacımız kırsal alandaki vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, yaşam kalitelerini yükseltmek. Bu kapsamda program dahilinde köy ziyaretlerimiz devam edecek”  diye konuştu.