AK Parti hükümeti Isparta'da Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırımlara imza atıyor. Ak Parti Isparta Milletvekilleri'nin büyük desteğiyle, Vali Günaydın'ın kararlı çalışmaları ve İl Özel İdaresi Personelinin gayretleriyle, tüm ekipler gece gündüz demeden Isparta ve ilçelerini ilmek ilmek dokuyor.

ASFALT SEFERBERLİĞİ

ISPARTA ve merkez ilçeler ile birlikte köy yollarında asfalt seferberliği başlatıldı. AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in talimatları doğrultusunda Isparta'ın en ucra köşesine bile asfalt dökülüyor. Bunun yanında Isparta'nın turizm yolları başta Davraz Kayak Merkezi olmak üzere tüm yollar asfaltlanıyor. İl Özel İdaresi ekipleri gece gündüz ilçe ilçe köy köy asfalt çalışmalarını yürütüyor. Son olarak bir gurup köy yolu daha tamamlandı. Sütçüler ilçesinin Ayvalıpınar , Belence, Menteşe Darıbükü, Kesme, İncedere, Bucaksere,Kasımlar , Çukurca , İbişler, Güldallı Aşağıyaylabel köylerinde asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Bilgiç, meclisteki görevinden fırsat buldukça Isparta'ya gelerek ekiplerin çalışmalarını yerinde inceliyor. Ve talepler doğrultusunda köylere giderek asfalt çalışması yapılması hakkında bilgi ve görüş önerileri alıyor.