Orman Haftası kutlamaları çerçevesinde merkez Aliköy ve Küçük Hacılar köylerine 2 bin adet sedir ve ardıç fidanı dikildi. Törene katılan Isparta Valisi Memduh Oğuz, öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Oğuz "Göreceksiniz en güzel ağaç bu fidan olacak, çünkü bunda çocukların emeği var. Bu gün vatandaş devlet işbirliğiyle çok güzel bir çalışmayı yapıyoruz. Vatandaşımız çocuğuyla ve hanımıyla birlikte bir bütün halinde hareket etmektedir. Benim için bu birliktelik çok önemlidir." dedi.

Oğuz, millet olarak birlik be beraberlik içerisinde çok daha güzel projelerin hayata geçirilebileceğini ifade etti. 

   Memduh Oğuz, ağaç dikim töreninde kendisinden okulları için oyun parkı isteyen çocuklara bu isteklerinin en kısa sürede yerine getirileceği sözünü verdi.     Köy muhtarları, okul müdürü ve Aliköy imamına ortak bir ekip oluşturarak kendisiyle temasa geçmesi talimatını veren Vali Oğuz, "İstanbul'dan bir belediyeyle sizleri kardeş ilan edeceğim ve o belediyeden oyun parkını bir an önce kurmasını isteyeceğim. Bizim işimiz acele olmalı, çocuklar bir an önce parklarına kavuşmalı." diye konuştu.  

  Vali Oğuz, köylülerin otobüslerinin şehir merkezine çıkarılmaması nedeni ile sıkıntı yaşadıklarını belirtmesi üzerine bu konuyu inceleyeceğini, yeni bir güzergah belirlenmesi hususunu gündeme alacaklarını kaydetti.  

  Fidan dikim törenine Vali Memduh Oğuz başta olmak üzere, Isparta Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Bahar, İl Çevre ve Orman Müdür Vekili Mustafa Zorlu, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Osman Ertürk, Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.