Isparta Belediyesi’nin 2018 Performans Programı bugün mecliste oylanacak. Geçen yıl sert tartışmaların yaşandığı performans programı görüşmelerinin bugün nasıl sonuçlanacağı merak konusu. 

Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları devam ediyor. İlki geçtiğimiz Pazartesi günü Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantının gündeminde Isparta Belediye Başkanlığının 2018 Yılı Performans Programı konusu da yer aldı. 

KOMİSYON MECLİSE RAPOR SUNACAK 

Ekim ayı ilk toplantısında gündemin 6. Maddesinde bulunan ve ilk toplantıda oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2018 Yılı Performans Programının görüşülmesi konusu bugün detaylı olarak ele alınarak karara bağlanacak. Bu konuda, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor meclis üyelerinin onayına sunulacak. 

OYLAMA NASIL SONUÇLANACAK? 

Isparta Belediyesi’nin önümüzdeki yıl neler yapacağını içeren 2018 yılı performans programının oylanmasının nasıl sonuçlanacağı ise merakla bekleniyor. Zira, geçtiğimiz yıl, performans programına Ak Partili meclis üyeleri sert eleştirilerde bulunmuş ve programda yazılı olan çalışma süreçlerini ve şekillerinin yetersiz olduğunu ifade etmişlerdi.