Küçük bir Türkiye turu için YÖREMAR

Yöresel Ürünler Satış Noktası:YÖREMAR, 5.mağazasını Isparta'da IYAŞ Bulvar'da açtı. İşletmeci Sedat Kolcuoğlu, "insanları burada küçük bir Türkiye turuna çıkartıyoruz" dedi.

            Tarım İl Müdürlüğü'nde 19 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan, daha sonra da kendi işini kuran Ziraat Yüksek Mühendisi Sedat Kolcuoğlu, YÖREMAR ile Isparta'ya geri döndü. Antalya merkezli Yöresel Ürünler Satış Noktası mağazasının 5'incisini IYAŞ Bulvar'da açan Kolcuoğlu, insanlara küçük bir Türkiye turu vaat ettiklerini söyledi. Adriyan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kolcuoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

            "YÖREMAR, Yöresel Ürünler Satış Noktası Isparta'da 5.mağazasını açmış bulunmakta. YÖREMAR satışlara başladı ancak resmi açılışımızı 4 Mayıs tarihinde gerçekleştireceğiz. YÖREMAR, mağazalar zincirine Antalya'dan başladı. Bu mağazaların oluşmasının bir temeli var. Biz firma olarak 2010 yılından bu yana yöresel ürünler organizasyonu yapıyoruz. Türkiye'nin ilk yöresel ürünler organizasyonunu biz hazırladık. YÖREMAR, Türkiye'nin çeşitli yöresel ürünlerinin toplandığı bir yer. YÖREMAR'ın açılış ismini de Yöresel Market şeklinde planladık. Oluşturduğumuz konsep sadece şarküteri değil. Sabahları kahvaltı verilecek, öğlenleri yemekler, akşamları içecekler verilecek. Burada mutfak ve kafe de olacak. Buraya gelen misafirlerimiz hem tatma hem satın alma imkanı bulacaklar. 

            Biz organik kelimesini kullanmıyoruz. Organik ürünler belgeli ürünlerdir. Tarım Bakanlığı'nca yetkilenmiş kurumlar tarafından denetlenir ve verilir. Bizim ürünlerimiz sanayi tipi ürünler değil, tamamen kırsalda üretilmiş, doğal ürünler. Tüm ürünlerimizin Tarım Bakanlığı'ndan izin belgeli. Diğer ürünlerden farklılığımız doğal ve sanayi ürünü değil. Biz YÖREMAR'da insanları küçük bir Türkiye turuna çıkartıyoruz."

            YÖREMAR Isparta, IYAŞ Bulvar AVM'de.