Isparta’yı Şampiyon'la tanıştıran, Bölükbaşın’dan yine akıl almaz proje geldi. 7/24 esaslı ile çalışan ve paket servislerini Isparta’nın her bölgesine götüren Şampiyon Kokoreç bir yeniliğe daha imza attı. 
 
Sabah saatlerine kadar Isparta şehir merkezinde her yere paket servisi hizmeti ve yine paket servisinin daha hızlı soğumadan gidebilmesi için otomobil ile yapılması gibi ilkleri şehrimize kazandıran Şampiyon Kokoreç bu yeni, değişik projesi ile daha fazla müşteri memnuniyetini amaçlıyor. Şampiyon'u arayıp bulunduğunuz yeri bildireceksiniz, sizi gelip alacaklar, yemeğinizi afiyetle yedikten sonra da tekrar şehir merkezinde gideceğiniz yere bırakacaklar. 
 
Tek başınıza da olabilirsiniz ya da 4 kişi birleşip de bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken 30 TL gibi bir rakamın üzerinde yemek yiyeceğinizi kabul etmek. Ayrıca 3-4 kişi iseniz toplu olarak bir yerden alınıp gene toplu olarak aynı yada farklı bir yere bırakılacaksınız. Uzakta oturan,aracı olmayan aileler için ve daha çok özellikle Otogar civarındaki öğrencileri düşünerek bu projeyi hayata geçirmeyi düşündüğünü belirten işletmeci Hüseyin Burak Bölükbaşı, müşterilerimizi daha fazla memnun edebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. 
 
Bölükbaşı, Öğrenci kardeşlerimiz yemeklerini yedikten sonra isterlerse dolaşıp gelebilecekler ya da çarşıda işleri varsa onu halledip gelecekler ve ondan sonra evlerine bırakacağız. Şampiyon Kokoreç olarak Şampiyon'lara layık hizmetler verebilmek; kokoreç, midye dolma, midye tava, ızgara köfte, tavuk şiş, hamburger, ayvalık tostu, sosisten yapılan zümküfül, kalamar tava ve özellikle işkembe,kelle paça ve damardan oluşan Şampiyon Special Çorba gibi eşsiz lezzetlerimizi herkese ulaştırabilmek için ismini Çılgın Proje koyduğumuz bu projemizi çok kısa bir süre sonra hayata geçireceğiz.Bu hizmetin saatini akşam 19.00 ve gece 04.30 olarak düşündüm.Ama işin durumuna göre istediğimiz gibi değiştirebiliriz de.Buradan değerli Haber.32 okuyucularının görüşlerinden,yorumlarından da faydalanmak isteriz.Her türlü düşünce bizim için değerlidir’ dedi.