Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp, Isparta Ziraat Odası ve İl Koordinasyon Başkanı Mustahattin Can Selçuk ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, uzun uğraşlar sonucunda doğalgaz altyapı çalışmalarına başladıklarını ifade ederek destek olan, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kuleönü halkını daha konforlu ve güvenli olan doğalgazla buluşturmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Erdoğan; “Biz başkanlığa talip olurken hep şunu söylemiştik. Kleönü halkı hizmetlerin en iyisine, en güzeline layıktır demiştik. Halkımızın teveccühüyle Allah başkanlığı nasip ederse gece-gündüz çalışacağız diye söz vermiştik. Bu kapsamda bugün burada değişimin ve gelişimin güzel bir örneğini daha yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda annelerimiz, bacılarımız kömür kovalarından kurtularak en konforlu biçimde doğalgaz kullanmaya başlayacaklar. Hizmetlerin sunumunda her daim yanımızda olan, destek veren sayın milletvekillerimize halkımız adına çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.  
Ak Parti Belediyeciliğinde insan odaklı hizmetlerin yapıldığına dikkat çeken Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz ise, işimiz hizmet gücümüz millet düsturuyla çalıştıklarını ifade ederek şunları söylediler; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda her alanda halkımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Bugün burada Kuleönü halkını doğalgazla buluşturmak için ilk kazmayı hep birlikte vuruyoruz. Çalışmalar inşallah kısa zamanda bitirilip halkımız doğalgaza kavuşmuş olur. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” Dediler.
Konuşmalardan sonra kurban kesilerek dua ve niyazla ilk kazma vuruldu.