Kültür Eğitim Kurumları zincirinin yeni halkası olan Isparta Kültür Koleji, yoğun katılımla okul bahçesinde düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

Ayazman Mahallesi eski Telekom binasında hizmet verecek olan Isparta Kültür Koleji, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim-öğretim verecek.

Açılışta konuşan Isparta Kültür Koleji Kurucusu Serkan Gülgör, destek veren herkese teşekkür etti.

Öğrenci velilerine seslenen Serkan Gülgör; “Öncelikle 2019-2020 eğitim-öğretiminin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Saygıdeğer veliler hiç kuşku etmeyin. Yavrularınız burada önce kendi ailelerine sonra vatana hayırlı birer evlatlar olarak her yünüyle donanımlı bir şekilde yetiştirileceklerdir. Öğrencilerimiz burada kültürlü olmanın ayrıcalığını yaşayacaktır. Biz bu uğurda gecemizi, gündüzümüze katarak çalışacağız. Cennet vatanımız bu yavrularımız sayesinde bir adım daha öne çıkacaktır. Bu konuda hiç endişe etmeyin. Bizi tercih ettiğiniz için tekrar hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.

Öğretmen arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Sevgili öğrencilerimize zihin açıklığı diliyorum” diye konuştu. /İbrahim DEMİRAYAK