Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında voleybol genç erkekler il birinciliği 6 Mart Spor Salonunda tamamlandı.
Müsabakalar sonucunda adını il Şampiyonluğu'na yazdıran Büyük Başarı Koleji grup maçlarında Isparta'yı temsil etme hakkı kazandı.
Büyük Başarı Koleji Anadolu Lisesi müdürü Rıza Toraman ve beden eğitimi öğretmeni Mustafa Toptaş ise ‘Hedefimiz ilimizi ve Büyük Başarı Kolejimizi Türkiye geneli liseler arası şampiyonasında en şekilde temsil ederek genç milli takım aday kadrosunda sporcularımızı görmektir. dedi.

  "ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ, KUTLUYORUZ..."
Büyük Başarı Koleji Kurucusu Nesim Akçil yapılan törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Genç Erkekler Voleybol İl birinciliği karşılaşmalarında şampiyon olduk, İlimizi en iyi şekilde Türkiye de grup müsabakalarında temsil etmek istiyoruz. Öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyor, İdarecilerimize ve beden eğitimi öğretmeni Mustafa Toptaş’a teşekkür ediyoruz dedi. Müsabakalar boyunca göstermiş olduğu centilmence davranışlarından dolayı sporculara AKÇİL tarafından madalya ve başarı belgesi verildi.  

Hafif Ticari Araç İle Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Yaralandı Hafif Ticari Araç İle Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Yaralandı