Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen programa Memur - Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir - Sen İl Başkanı İhsan Arıcı, Eğitim Bir - Sen Şube Başkan Vekili Hüseyin Özçelik, Eğitim Bir - Sen Başkan Yardımcısı Ruhi Uygun, Diyanet - Sen Isparta Şube Başkanı ve İHH İnsani Yardım Deneği İl Başkanı Osman Akçil, ve Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun ile çok sayıda katılımcı iştirak etti. 

KUTLU; “ÇOCULAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR”  

Programın açılış konuşmasını Genç Memur - Sen İl Başkanı Sara Kutlu yaptı. Kutlu konuşmasında şunları söyledi; “Sevgili Gençler, Sizler yoğun bir eğitim - öğretim sürecini başarıyla okullarınızda tamamladıktan sonra yaz tatilinizi verimli ve anlamlı bir şekilde kuran ruhuyla yaşamak ,akademik eğitiminizin yanında ahlaki eğitimini de tamamlamak isteyen bu ülkenin geleceği olan şuurlu gençlersiniz. "Allah her birinize çok özel bir mektup gönderdi. O çok özel mektubun adı Kur'an-ı Kerim'dir. Sizi yaratan Rabbinizin size özel gönderdiği mektup olan Kur'an-ı Kerim'i öğrenmeden, okumadan, anlamadan bu hayatın tadına eremezsiniz Siz bizim gözlerimizin ışığısınız, geleceğimizsiniz. Geleceğimiz olan çocukların inançlarını, imanlarını öğrenmeleri, Allah'ın kitabı ile buluşmaları sizleri daha bu yaşlardan itibaren hep yüceltecektir" Bizler bu ülkenin ve milletin geleceğini inşa edecek, siz gençlerin yanında olan, sizleri sosyal. kültürel ve manevi değerler ışığı altında toplamak isteyen ve bu konularda her zaman yanınızda olan, ilim irfan ve hikmet yolunda şuurlu gençlik oluşturmak için çalışan Sivil toplum hareketiyiz.  

“GENÇLERİMİZE GÖNÜLLÜ  REHBERLİK YAPACAĞIZ”  

Siz gençlerin, camilerle buluşturup, Kur’an Kursuna katılım sağlamalarına gönüllü olarak rehberlik yapacağız. Sizleri ödüllendirecek buluşmalar yapacağız. Camilerimiz aynı zamanda bir okuldur. Burada bayrağına, vatanına, milletine, dinine, kültürüne bağlı gençlerimiz yetişecek. Bu okulda Kur’an nesli yetişecek. Bize düşen bu hizmete katkı sağlamak ve omuz vermektir. Öğrencilerimize rehberlik eden bir meşale gibi onları aydınlatan siz değerli hocalarımız; Her çocuğumuz, her gencimiz bize Allahın gönderdiği aziz birer misafirdir. "Biz onları caminin kapısında, gönlümüzün bütün kapılarını açarak onları karşılıyoruz. Biz, çocukları Allah'ın emaneti olarak biliyoruz.. Bu süre içerisinde onların gönül dünyalarına girerek, Allah'ın kitabını en güzel şekilde öğreterek onları ülkemize, milletimize ve alemi İslam’a geleceğe taşıyacak Asım Nesli olma yolunda katkı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. 

ÖĞRENCİLERİN KONSERİ BÜYÜLEDİ  

Genç Memur - Sen İl Başkanı Sara Kutlu’nun konuşmasının ardından Şehit Muhsin Kiremitçi İmam Hatip öğrencileri tarafından Tasavvuf Müziği dinletisi sunuldu. Program, çeşitli ikram ve hediye dağıtımıyla program sona erdi.