KÜRKÇÜ’DEN BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR GEÇEN DÖNEM YIKILMASINI İSTEMİŞTİK AMA YIKILMAMIŞTI

Isparta Belediyesi tarafından yolları daraltan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren binalar yıkıldı. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, yıkılan binaları değerlendirdi. Isparta Belediyesi’nin yol üzerinde kalan binaları yıkmasını olumlu gördüklerini belirten İl Başkanı Kürkçü, emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediyenin yol üzerinde kalan binaları yıkmasını olumlu gördüklerini belirten İl Başkanı Kürkçü, emeği geçenlere teşekkür ederek şöyle konuştu:

            “Yıllardır kanayan yara olan bina yolun üzerindeydi. Bu yıkımın yapılması güzel oldu. O bina yolun üstünde bir virüs şeklinde duruyordu, yıkılması güzel oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Vatandaşta şöyle bir algı oluşmuştu. ‘Adamı olanın binası yıkılmıyor’ gibi anayolu engellese bile deniyordu.  Bu vatandaşın yararına olan bir şey. Kazalara ve sıkışıklıklara sebep oluyordu o bina ve inşallah bina sahibi de mağdur edilmemiştir.

Yıllardır vatandaşlar tarafından şikayet ediliyordu. Geçen dönemki belediye başkanımıza da bu konuyu iletmiştik. Biz orada binanın virüs gibi durduğunu söylemiştik. Bina sahibini mağdur etmeden binayı yıkın dediğimiz halde yıkılmamıştı. Şimdi yıkılması ve yolun düzelmesi olumlu olmuştur. Biz bu olumlu çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz. Yanlış hareketleri de her zaman uyarıyoruz.